Human Design Mini Blueprint

(2 klantbeoordelingen)

 67,00

Jouw persoonlijke handleiding voor succes

Human Design is een systeem die jou letterlijk een zeer praktische handleiding geeft met de voor jou meest makkelijke en natuurlijke manier om succesvol te zijn, in het leven en in je business.

Met de Human Design Mini Blueprint ontvang je een uniek, gepersonaliseerd maar vooral praktisch digitaal verslag met inzichten over:

 • Hoe jouw energie werkt en hoe jij hier mee kunt werken
 • Jouw strategie voor succes
 • Hoe jij kansen en mogelijkheden creëert
 • Jouw 4 belangrijkste talenten, waarom je hier bent, wat je hier te leren hebt, wat je happy en gezond houdt en wat jouw diepste vervulling geeft

Wat kun je verwachten van jouw Human Design Mini Blueprint?

Een persoonlijk en praktisch digitaal verslag. In de Human Design Mini Blueprint van 35+ pagina’s leer je ongelooflijk veel over jezelf. Je ontvangt een overzicht (en inzicht) in wie jij bent, hoe jij het beste tot je recht komt en jouw weg naar succes.

Jouw Human Design Mini Blueprint wordt individueel en persoonlijk door mij samengesteld, dat heeft even wat tijd nodig 😉. Je ontvangt jouw Human Design Mini Blueprint uiterlijk binnen 14 dagen na bestelling.

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Apple Pay
Artikelnummer: N/B Categorie:

Dit is wat klanten mij zeggen over de
Human Design Mini Blueprint:

Testimonial-Human-Design-Mini-Blueprint

Boekformat:

2 beoordelingen voor Human Design Mini Blueprint

 1. Vanja

  Ik heb mijn Human Design mini blueprint een paar keer gelezen. Iedere keer ervaar ik andere inzichten over mezelf. Ik zie het als een experiment. Door zelfontwikkeling krijg ik inzicht in mijn krachten maar ook mijn valkuilen. Als je “vast” loopt in het leven, is dit een mooie, duidelijke gids. Ria is heel duidelijk met haar communicatie, reageert snel op vragen. Tip: de blueprint uitprinten en op tafel leggen, dat leest makkelijker en kunt er aantekeningen bij maken. k ben heel blij dat ik deze weg heb ingeslagen.

 2. Monique

  Aangestoken door het enthousiasme van Ria in de Masterclass Human Design, heb ik de Mini Blueprint gekocht. Wat een aanrader. Een blauwdruk met veel herkenning, inzichten en praktische tips die ik zowel privé als zakelijk kan toepassen. Human design is voor mij nieuw dus ik lees de blauwdruk regelmatig opnieuw en ontdek steeds weer wat nieuws . Heel waardevol waren mijn aha momenten. Er is dus niets mis met mij, het hoort gewoon bij mijn type en hier ga ik dus van ‘aan’. Ik ben zo enthousiast dat ik ook een blauwdruk voor mijn man ga bestellen en ook al een chart voor mijn dochter heb gemaakt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *