Aanbieding!

Sterrenwijsheid – Ontdek de planeten en hun invloed op jouw Human Design

Oorspronkelijke prijs was: € 17,00.Huidige prijs is: € 9,00.

Ontdek de kracht en betekenis van de planeten in Human Design met het e-book Sterrenwijsheid. 

De planeten in jouw Human Design chart spelen een belangrijke rol en onthullen gave details over wie jij bent. Planeten hebben een energetische frequentie die invloed heeft op ons op aarde, en het is wetenschappelijk aangetoond dat we beïnvloed worden door de planeten. Ze bepalen jouw persoonlijkheid, verlangens, eigenschappen en waar je naartoe wilt. Maar welke planeten zijn er eigenlijk allemaal en welke invloed hebben ze precies?

Dit vind je in het e-book:

Iedere planeet uitgelicht: Leer de betekenis van elke planeet in jouw chart.
Bewuste en onbewuste invloeden: Ontdek wat het betekent als een planeet aan de bewuste of onbewuste kant van je chart staat.
Kernwoorden en vraagstellingen: Krijg een overzicht van de kernwoorden voor elke planeet en reflectieve vragen om dieper inzicht te krijgen.

Ontdek hoe de betekenis achter de planeten een geweldige manier is om jezelf beter te begrijpen. De combinatie van planeten (met jouw poorten) geeft je diepere inzichten in de thema’s die bij jouw specifieke poorten (let op: jouw poorten zijn niet in dit e-book opgenomen, alleen de betekenis van de planeten!) en waar je je op kunt richten.

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
  • Visa Card
  • MasterCard
  • Apple Pay

Ontdek de kracht en betekenis van de planeten in jouw Human Design 

Neem een duik in je eigen kosmische handleiding! De planeten spelen een belangrijke rol en onthullen gave details over wie jij bent. Mijn praktische uitleg maakt het simpel, verwacht geen saaie kost, maar een vrolijke ontdekkingstocht van 30+ pagina’s die je niet alleen inzichten geeft, maar ook een boost aan zelfbewustzijn. Laat je verrassen door de kracht van jouw persoonlijke sterrenhemel!

Planeten binnen jouw unieke Human Design profiel hebben een cruciale rol in het bepalen van jouw persoonlijke energie en hoe deze zich manifesteert in verschillende aspecten van jouw leven. Door te begrijpen welke planeten verbonden zijn met welke poorten in jouw Human Design chart, krijg je een dieper inzicht in jouw innerlijke dynamiek en mogelijkheden. Planeten hebben een energetische frequentie die invloed heeft op ons op aarde, en het is wetenschappelijk aangetoond dat we beïnvloed worden door de planeten. Ze bepalen jouw persoonlijkheid, verlangens, eigenschappen en waar je naartoe wilt. Maar welke planeten zijn er eigenlijk allemaal en welke invloed hebben ze precies?

In dit unieke e-book geef ik een uitgebreid overzicht van alle planeten die een rol spelen in jouw Human Design chart. Ik leg je hun symboliek, energieën en betekenissen uit. Door dit te onderzoeken krijg je een dieper begrip van jezelf en hoe je jouw leven in overeenstemming kunt brengen met jouw ware natuur. Let op: dit e-book bevat géén informatie of uitleg over de poorten in Human Design. Voor een gedetailleerde uitleg van jouw persoonlijke poorten heb je een overzicht  Poorten Gids nodig 😉. Waarom Uniek? Deze gids is ontworpen om JOU te verbinden met JOUW unieke energie op een duidelijke, leesbare en praktische manier. 

Speciale aanbieding: Wanneer je de Poorten Gids koopt, ontvang je Sterrenwijsheid – Ontdek de planeten en hun invloed op jouw Human Design helemaal gratis! Dit helpt je om de invloed van de planeten in jouw Human Design nog beter te begrijpen en toe te passen in je leven.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten op jouw reis naar vertrouwen, zelfliefde, compassie, empowerment en succes? Dit e-book van 30+ pagina’s helpt je hierbij!

 


 

Wil je een compleet overzicht van hoe je bedraad bent en hoe jouw energie werkt – de basis van jouw succesformule? Begin dan altijd met het Persoonlijke Human Design Blueprint Boek. Dit boek omvat alles, inclusief jouw kanalen, en biedt een diepgaand inzicht in jouw unieke energie. De Krachtige Persoonlijke Human Design Poorten Gids is een perfecte aanvulling daarop, die verdere verdieping en nuancering biedt.


 

Klik hier om gratis jouw Human Design Chart (Nederlands) te berekenen

 

 

 

Boekformat:

Digitaal (PDF), Hardcover Boek, Hardcover Boek + Digitaal (PDF)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sterrenwijsheid – Ontdek de planeten en hun invloed op jouw Human Design” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…