Human Design Essentiële Olie Blends – Energietype

 12,75 17,96

🌟 Ontdek de Magie van Essentiële Oliën, perfect afgestemd op jouw unieke pad met Human Design! 🌿

De Human Design essentiële olie blend is speciaal voor jou samengesteld, passend bij jouw unieke energietype, om jouw kracht te versterken. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd om perfect aan te sluiten bij jouw energieveld. Ze helpen je om in balans te komen, uitdagingen te overwinnen, jouw unieke gifts, talenten en kwaliteiten te versterken, positieve emoties te supporten en weer verbinding te maken met jouw kern, hart en intuïtie – met wie jij echt bent.

🚀 Klaar om jouw unieke reis met Human Design te versterken en de magie van essentiële oliën te ontdekken? Bestel nu jouw Human Design Essentiële Olie Blend en ontvang een Gratis Mini Handboek om je te begeleiden op jouw avontuur naar zelfliefde, vertrouwen, groei en succes! 🌟

 

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Apple Pay
Artikelnummer: N/B Categorie:

Krachtige Human Design Essentiële Olie Blend

Alles is energie. Alles in het Universum heeft een frequentie, het trilt, het vibreert, het is informatie. Dit is ook de basis van Human Design.

Alles is energie, inclusief jijzelf en zelfs de geuren om ons heen. Wist je dat deze geuren een specifieke frequentie hebben, net zoals jouw unieke design?  Door de hoge trillingen die geurfrequenties hebben, kun je je eigen energiesysteem beïnvloeden. Essentiële oliën dragen deze energetische imprint en kunnen zowel van binnen als van buiten ondersteuning bieden (als jij een lagere trilling hebt omdat je bijvoorbeeld verdrietig bent, dan zullen de hogere trillingen van de geurfrequenties jouw lagere trilling verhogen met het gevolg dat je je weer beter gaat voelen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat essentiële olie bioactieve stoffen bevatten die niet alleen op bewust niveau, maar ook op onbewust niveau een groot effect kan hebben. Zo kan geur van invloed zijn op onze gedachten, gemoedstoestand, denkvermogen, onze acties én zelfs op ons gedrag. Dat is waarom ik zo enorm enthousiast ben.

De blends zijn door mij met ongelooflijk veel liefde & energie gemaakt en speciaal ontworpen in samenwerking met een toonaangevend bedrijf (aroma-experts!).  Ze bevatten alleen de puurste en meest hoogwaardige essentiële oliën, allemaal 100% vegan, natuurlijk en biologisch geproduceerd.

Deze Human Design Essentiële oliën blends helpen je om:

🌈 In balans te komen: Herstel de harmonie met jouw unieke design en laat de oliën je ondersteunen bij het versterken van jouw kwaliteiten en talenten.

💪 Uitdagingen te overwinnen: Laat de oliën je ondersteunen bij uitdagingen en het loslaten van (overbodige) energie.

🌸 Te ontdekken: Geef jezelf toestemming om te ontdekken en te groeien, terwijl de oliën je begeleiden in het deconditioneringsproces (loslaten van oude patronen en het bevrijden van beperkende overtuigingen).

🚀Jouw unieke gifts, talenten en kwaliteiten met de krachtige essentiële oliën blend te versterken!

✨ Positieve emoties te supporten: Laat de mystieke kracht van de oliën je helpen om diepere verbindingen te maken en positieve emoties te supporten.

Door met geurfrequenties te werken kan je op een eenvoudige manier jezelf helpen tijdens uitdagende situaties maar ook voor je energetische en persoonlijke ontwikkeling.

Laat je verrassen door de door mij speciaal ontwikkelde krachtige combinatie van de essentiële oliën blend met Human Design en ervaar hoe ze zelfliefde, vertrouwen, compassie, groei en succes bevorderen op jouw unieke reis met Human Design! 🚀

Bonus: Ontvang een GRATIS Mini Handboek bij je bestelling!

Bij je bestelling ontvang je een speciale bonus: een exclusief mini handboek! Dit digitale handboek is jouw ultieme gids voor het gebruik van essentiële oliën en bevat waardevolle en praktische informatie om je te ondersteunen op jouw unieke pad. Bestel nu en ontvang jouw gratis digitale mini handboek bij je bestelling.

Zie voor een uitgebreidere beschrijving per product het tabblad per energietype

 

📖 Leestip: Breng je emoties in balans met essentiële oliën

Human Design:

Maak hier gratis jouw Human Design chart en ontdek in nog geen minuut jouw unieke blauwdruk/gebruiksaanwijzing/handleiding/routekaart/design van je leven & business en hoe essentiële oliën je hierin kunnen ondersteunen.

 

 

Energietype

Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector, Reflector

Manifestor Blend

Ingrediënten: Sinaasappel, Cederhout, Rozemarijn, Vetiver, Kruizemunt, Ylang ylang, Kruidnagel, Kaneelblad

Deze Human Design Manifestor blend is een zorgvuldig samengestelde mix van essentiële oliën die jou ondersteunen bij jouw unieke energie:

 • opbeurende /opwekkende en verwarmende eigenschappen (het helpt bij het behouden van een positieve mindset tijdens het nastreven van doelen en het overwinnen van uitdagingen)
 • energie & vitaliteit stimulerend (het versterkt jouw natuurlijke energie waardoor je gemakkelijker actie onderneemt en jouw doelen realiseert)
 • stressverlichtend (kalmerende eigenschappen die kunnen helpen bij het verlichten van stress en spanning)
 • creativiteit en inspiratie bevorderend (dit helpt je om jouw innovatieve ideeën in de wereld te zetten en creatieve oplossingen te genereren voor uitdagingen). Het geeft een gevoel van kracht en moed (wat gunstig is voor jou als jij jouw doelen nastreeft!)
 • Aardende eigenschappen (om zo jouw nieuwe en innovatieve ideeën de wereld in te brengen, om dicht bij jezelf te blijven en trouw te blijven aan jezelf)
 • Het heeft een rustgevend effect (wat gunstig is voor het behalen van jouw doelen en het nemen van initiatief/actie
 • Het helpt bij het verbeteren van de concentratie (handig bij het vasthouden aan je doelen/taken)
 • Maakt de geest helderder en verbetert de concentratie

Stimuleert het helder denken, concentratie van plannen (waardoor je sneller actie onderneemt, jouw plannen en doelen effectiever kunt uitvoeren). Het helpt bij het verbeteren van focus en productiviteit. Het verlicht bij mentale vermoeidheid, bevordert het helder denken (dit helpt bij het nastreven van jouw doelen en waardoor het gemakkelijker wordt om heldere beslissingen te nemen en doelen te stellen, dit is voor essentieel omdat je vaak een duidelijk pad nodig hebt om jouw visie te realiseren)

Deze Manifestor essentiële olie blend bevordert het gevoel van innerlijke balans en helpt bij het loslaten van stress (waardoor jij jouw energie kan focussen op effectieve acties, acties die jou vooruit helpen). Ook ten behoeve van jouw ‘uit je kracht emotie’ (woede) helpt deze blend bij het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust, stabiliteit en balans. Het helpt om negatieve emoties los te laten en een gevoel van vrede (jouw ‘in je kracht' emotie) en harmonie te herstellen.

Optie voor losse olie:

Lavendel olie is niet in deze Human Design Essentiële Olie Manifestor blend aanwezig, maar staat ook bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van spanning en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust. Door het gebruik van lavendelolie kan de intensiteit van woede verminderen en kan een gevoel van kalmte bevorderen.

Generator Blend

Manifesting Generator Blend

Ingrediënten: Rozemarijn, Citroen, Zwarte peper, Tea tree, Wierook, Pepermunt, Eucalyptus, Lemongrass, Mandarijn

Deze Human Design Manifesting Generator blend is een zorgvuldig samengestelde mix van essentiële oliën die jou ondersteunen bij jouw unieke energie:

 • Verbeterende concentratie – Beheer moeiteloos meerdere projecten en taken (belangrijk voor jou, omdat het jou helpt om moeiteloos te navigeren tussen verschillende projecten en taken, waarbij helder denken en focus essentieel zijn voor jouw succes!)

 • Bevorderen van zelfvertrouwen – Omarm jouw veelzijdigheid met vertrouwen (cruciaal voor jou om jouw veelzijdige aard te omarmen en met vertrouwen door veranderingen en uitdagingen te navigeren, waardoor je de beste versie van jezelf wordt)

 • Stimuleert Creativiteit & verbeeldingskracht – Ontdek nieuwe unieke perspectieven en mogelijkheden, breng jouw creatieve visie tot leven (ondersteunt jou bij het verkennen van nieuwe perspectieven, ideeën, kansen en mogelijkheden, waardoor je unieke en/of innovatieve oplossingen vindt voor problemen en jouw unieke visie realiseert)
 • Verhoogt motivatie – Blijf gemotiveerd en ga voor jouw doelen (Belangrijk voor jou om gemotiveerd te blijven en jouw energie te behouden, vooral omdat je “bedraad” bent om te gedijen in werkzaamheden die je leuk vindt (waar je ogen van gaan stralen). Je wordt aangemoedigd om jouw passie na te streven, zelfs als je meerdere projecten beheert en diverse doelen nastreeft. Het handhaven van motivatie is essentieel, zelfs bij taken die minder opwindend lijken, omdat dit jou helpt om jouw volledige potentieel te benutten en succes te behalen in alle aspecten van jouw veelzijdige leven)
 • Verdrijft negatieve energie – Creëer een heldere en opgeruimde geest (essentieel voor jou om een heldere en opgeruimde mind te hebben en te houden, wat je helpt om te concentreren op jouw taken en projecten en effectief te blijven functioneren in een dynamische omgeving)
 • Ondersteunt en omarmt jouw veelzijdigheid (waardoor je vol vertrouwen en gemak kunt navigeren door de verscheidenheid aan taken & projecten in jouw leven)

Kortom: 🔥 Laat jouw juicy energie stralen, jouw sprankelende licht (nog meer) (ver)schijnen en jouw passie ontvlammen met de Manifesting Generator Blend – bestel vandaag nog en ondersteun jouw unieke kracht!

Projector Blend

Ingrediënten: Patchouli, Zilverspar, Rozemarijn, Bergamot, Ylang ylang, Lavendel, Tijm, Cederhout, Jasmijn

Deze blend is een zorgvuldig samengestelde mix van essentiële oliën die jou ondersteunen in jouw unieke Projector energie:

 • Gronden en in balans blijven te midden van fluctuerende energieën (belangrijk voor jou omdat je gevoelig bent voor energetische invloeden en stabiliteit nodig hebt om effectief te functioneren)
 • Bevorderen van emotionele stabiliteit en harmonie (dit helpt jou om jouw emotionele welzijn te behouden en jezelf beter af te stemmen op jouw innerlijke leiding en intuïtie)
 • Versterken van zelfvertrouwen en zelfacceptatie (essentieel voor jou om jouw unieke gaven en talenten te erkennen en te omarmen voor effectieve gidsing en advisering!)
 • Verbeteren van intuïtie en innerlijke wijsheid (voor ondersteuning bij het vertrouwen op jouw intuïtieve gaven en het navigeren door jouw levenspad met vertrouwen en duidelijkheid)
 • Bevorderen van ontspanning, helderheid en focus (helpt jou om helder te denken en gefocust te blijven te midden van verschillende energieën en taken 😉)
 • Verminderen van stress, spanning en angst (essentieel om kalm en gecentreerd te blijven, zelfs tijdens stressvolle situaties en interacties)
 • Stimuleren van energie, vitaliteit en vastberadenheid (geeft je de energie en veerkracht die je nodig hebt om jouw doelen na te streven en jouw visie te realiseren.

Voel je krachtig en zelfverzekerd terwijl je wacht op de juiste uitnodigingen en vier de kleine successen op je pad naar erkenning en succes. Kies voor zelfliefde, mildheid en zachtheid naar jezelf toe terwijl je jouw unieke pad bewandelt. Bestel nu en laat deze blend je begeleiden op je reis naar vervulling en vreugde!

Omarm jouw unieke rol en kracht! 🌟 Bestel nu de Projector Blend en laat je ondersteunen om jouw unieke kracht te laten zien aan de wereld

Reflector Blend

Ingrediënten: Scharlei, Sandelhout, Wierook, Bergamot, Sinaasappel, Patchouli, Jasmijn

Deze unieke blend van essentiële oliën is speciaal samengesteld om jou als Reflector te ondersteunen in je unieke energie:

Verdieping van intuïtie en spirituele groei waardoor je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem en de juiste beslissingen kunt nemen in je leven

Bevorderen van emotioneel evenwicht en bescherming  waardoor je meer gecentreerd en in balans voelt te midden van emoties van anderen (waardevol wanneer je je overweldigd voelt door de emoties van anderen) , terwijl het ook negatieve energie afweert en helpt te ontspannen en/of emotionele spanning los te laten waardoor je meer gecentreerd en in balans voelt waardoor je beter in staat bent om de vele emoties die je oppikt te verwerken en te begrijpen

Versterken van zelfvertrouwen, zelfliefde en -acceptatie: het omarmen van jouw eigen unieke energie en je meer gecentreerd en in balans voelt in wie je bent, zonder je te laten beïnvloeden (door externe wereld, verwachtingen en/of oordelen). Deze blend helpt je om jouw unieke gaven en talenten te omarmen, zodat je vol vertrouwen je pad kunt bewonderen en anderen kunt begeleiden.

Stimuleren van jouw creativiteit en expressie: het helpt je om je creatieve stroom te bevorderen en jezelf vrijer, meer authentiek en creatiever uit te drukken, waardoor je meer in staat bent om jouw unieke gaven en talenten naar voren te brengen, jouw unieke stem te vinden en nieuwe ideeën & perspectieven te verkennen

Het bevorderen van Positieve mindset (stemming) waardoor veerkrachtiger en optimistischer bent in het nastreven van je doelen

Gronding, stabiliteit en focus met name waardevol als je jezelf overweldigd voelt door externe invloeden en behoefte hebt aan stabiliteit om jezelf effectief uit te kunnen drukken. Het helpt je om helder te denken, gefocust te blijven en energiek te zijn, zelfs te midden van uitdagende situaties en de vele prikkels om je heen.

Bevorderen van ontspanning en focus: Door ontspanning te bevorderen en je geest te focussen, helpt deze blend je om helder te denken en gefocust te blijven, zelfs te midden van de vele prikkels om je heen.

Stimuleren van energie en vitaliteit: Door energie en vitaliteit te stimuleren, geeft deze blend je de kracht en veerkracht die je nodig hebt om je doelen na te streven en je ware potentieel te bereiken.

Voel je krachtig en zelfverzekerd terwijl je je unieke energie de wereld in straalt en vier de kleine successen op je pad naar erkenning en succes. Laat deze blend je hepen op weg naar vervulling, vertrouwen, geluk, voldoening en vreugde, terwijl je jouw unieke kracht en wijsheid met de wereld deelt.

Bestel nu de Reflector Blend en laat je ondersteunen om je unieke kracht aan de wereld te laten zien! 🌟

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Human Design Essentiële Olie Blends – Energietype” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *