Masterclass Human Design

(3 klantbeoordelingen)

 47,00

In de replay van de (bijna 2 uur durende) praktische online Human Design Masterclass ontdek je:

 • Wat Human Design precies is
 • Jouw unieke gebruiksaanwijzing
 • Dé drie basis ingrediënten van jouw succesformule (de belangrijkste aspecten in jouw Human Design die direct grote impact hebben op je leven, energie én je bedrijf)
 • Concrete tips/handvaten voor jezelf en je business
 • Wat jouw unieke talenten zijn én hoe je dit toepast in je leven en bedrijf
 • Hoe je jouw energie optimaal kunt inzetten voor waanzinnige resultaten

Jouw innerlijke kracht + jouw unieke talenten & kwaliteiten + jouw wijsheid + jouw energie = jouw succesformule

 

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Apple Pay

Wil je beter begrijpen hoe je energie werkt, waar je van AAN gaat en waar je juist op leeg loopt? Wat jouw unieke talenten zijn én hoe je dit toepast in je leven en bedrijf?
Deze masterclass gaat dus niet alleen over je eigen energietype, maar je leert ook nog je (zaken)partner/vriend(in)/kind/zus/broer/business buddy beter kennen én begrijpen!😊

Na de online Human Design masterclass kan jij op een praktische en unieke manier, vol zelfvertrouwen jouw Human Design lezen en toepassen, waardoor je door de ondernemerswereld kan navigeren op jouw voorwaarden vanuit meer vertrouwen, flow, voldoening en succes.

Leer leven & werken vanuit jouw Human Design en ervaar hoe simpel ondernemen kan zijn!

 

3 beoordelingen voor Masterclass Human Design

 1. Marloes Collins

  Mocht je deze nog niet hebben bekeken: ga het doen! Is echt bizar… Door de inzichten die ik heb gekregen bij de Masterclass Human Design van Ria vielen veel dingen op zijn plaats! De uitleg richting mijn zakelijke beslissingen en projecten zijn enorm waardevol. Zakelijk met een randje spiritualiteit…

 2. Christine Franck

  Oh la la… wat een herkenning en wat een inspiratie om nog meer te leven volgens de manier waarop ik ‘bedraad’ ben. Echt zó leuk om die bevestiging te hebben dat ik in de wieg ben gelegd voor datgene dat ik nu doe. ⁠Evenals ook de berusting dat er niets mis is met mijn inconsistente energie, het is wie ik ben, het maakt me eensklaps milder voor mezelf! Heel blij en dankbaar voor je masterclass!

 3. Hanneke Wessel

  Wat een herkenning! Bedankt voor de waardevolle inzichten en de vele voorbeelden die je in de workshop geeft. Bij onze geboorte is er dus blijkbaar tóch een gebruiksaanwijzing. Waarom weet niet iedereen dit? Er vielen ontzettend veel kwartjes en is direct in het dagelijks leven toepasbaar. Kortom: enorm waardevol en een absolute aanrader als je jezelf & je business wilt laten groeien! – Hanneke Wessel (VA School.nl)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *