Je kent het vast wel: het is gemakkelijk om advies te geven aan anderen,

maar als het op jezelf, je kind(eren) of business aankomt zie je soms door de bomen het bos niet meer en

That’s where I come in!
Ria Kaashoek | Human Design (voor Ondernemers)
Human Design brand

Er is maar één weg en dat is jouw weg..

Hi Ik ben Ria, een bevlogen Human Design mentor met een missie: jou informeren, inspireren, enthousiasmeren bij het ontwikkelen van vertrouwen, zelfliefde, groei, geluk, focus, compassie en daadkracht. Mijn overtuiging?

Door dichter bij jezelf te komen, trek je moeiteloos mensen, kansen en mogelijkheden aan die écht resoneren met wie jij (in de kern) bent.
De Kracht van

mijn verleden

Mijn jeugd was gevuld met uitdagingen – alcoholverslaafde ouders, armoede en een gebrek aan liefde. Maar zoals Johan Cruijff het treffend zei: “Ieder nadeel heb z’n voordeel.” Mijn persoonlijke reis heeft me doen inzien dat juist in onze schaduwkanten de sleutel ligt tot onze grootste groei.

Jouw unieke pad ontdekken

Wat mag je van mij verwachten? Ik ondersteun jou in het manifesteren van het beste in jezelf. Of het nu gaat om vertrouwen, groei, zelfliefde, geluk, focus of daadkracht – samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om te stralen.

De magie van

Human Design & Genekeys

Mijn aanpak is allesbehalve universeel. Na aanzienlijke investeringen in tijd, geld en lessen heb ik geleerd dat er maar één pad is – jouw unieke pad. Dankzij Human Design & Genekeys begrijp ik nu dat iedereen een unieke blauwdruk heeft. Door deze te begrijpen, trek je als vanzelf de juiste mensen, klanten, kansen en omstandigheden aan.

Gee universele aanpak, geen one-size-fits-all. Jouw pad is uniek en verdient alle aandacht. Laten we samen jouw verhaal schrijven met alles erop en eraan die jou maken tot wie je bent. Jouw weg, jouw bestemming

Human Design 10
Some of my

Recent work.


Human Design project 2

Website redesign

View project
Human Design project 4

Personal brand development

View project
Human Design project 1

Web copy overhaul

View project
This is

My Process:

01

Humblebrag four loko raclette, aesthetic ennui poutine thundercats tacos ugh hoodie coloring book. Hashtag readymade truffaut organic.

02

Humblebrag four loko raclette, aesthetic ennui poutine thundercats tacos ugh hoodie coloring book. Hashtag readymade truffaut organic.

03

Humblebrag four loko raclette, aesthetic ennui poutine thundercats tacos ugh hoodie coloring book. Hashtag readymade truffaut organic.

04

Humblebrag four loko raclette, aesthetic ennui poutine thundercats tacos ugh hoodie coloring book. Hashtag readymade truffaut organic.

05

Humblebrag four loko raclette, aesthetic ennui poutine thundercats tacos ugh hoodie coloring book. Hashtag readymade truffaut organic.

Human Design 8
Human Design service 2
Typisch “Ria’s”

Let’s get personal..

 • Moeder van een volwassen ‘Koningskoppel’ en globetrotters: dochter Larissa (Mexico), zoon Renzo (all over the world), echtgenote van de Mr. (Arjan), bazinnetje geweest van 2 lieve Boxers en nu bazin van Mana (gevonden in Portugal), vriending, dochter en tweelingzus van Marian
 • Onderneemster in hart en nieren, ongeduldig, een leider/gids, enthousiast, energiek, passievol
 • Guilty pleasures: DROP, chocolade en sushi
 • Een onverwacht klein gebaar (kaartje, bericht, bloemetje) maken mij mega blij
 • Praat snel, enthousiast en hard (lang leven online -> dan kan je mijn geluid reguleren..)
 • Het liefst loop ik op mijn sokken of slippers
 • Zon, zee, strand en duinen (met name Katwijk aan Zee) zijn mijn ultieme plek
 • Ik ben gek op buusiness, romantische en spirituele boeken en lees ze altijd per 2,3 of 4 tegelijk
 • Ik kan soms hard en direct overkomen maar áltijd vanuit liefde, humor en respect
 • Ik heb altijd het idee dat niemand hoort waar ik vandaan kom maar dat is een utiopie want ik heb een echt Rotterdams accent en ook de Rotterdamse mentaliteit: “niet lullen maar poetsen”
 • Uitgeefster van het boek Wetten van de Winnaars. Dit boek staat aan de basis van mijn tweede liefde (naast marketing) Mindset & Wet van aantrekking
 • Ik heb met zeer grote regelmaat ‘me’ tijd nodig waarik ik mezelf helemaal afsluit en heerlijk lees, mediteer, slaap of ontspan
 • Mijn dochter zegt altijd dat ik het hardst lach om mijn eigen grappen…
 • Ik nooit, maar dan ook nooit opgeef en dus een enorme doorzetster ben
 • Ik bijna alles in mijn online business zelf doe en geen enorm team van mensen heb, maar een team van tools. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, uit te proberen (hallo ‘3-lijn’ voor de Human Design kenners onder ons), uit te zoeken en ik vind de afwisseling fijn
 • Ik hou van dansen, allerlei muziek stijlen, het strand, Spanje, schrijven en creeren
Andere (Leuke) feiten

over mij..

01.
Mijn favoriete boek is:
De advocaat sie zijn ferrari verkocht
02.
Wat ik iedere dag kan eten:
Drop!
03.
Mijn grootste angst is:
Boten die half onder water liggen
04.
Wat ik doe als ik ‘vrij’ ben:
Met mijn honden lopen (het liefst over het strand en in de duinen)
05.
Mijn favoriete drank:
Ik drink geen alcohol (never!) maar een Pepsi Max vind ik heerlijk!
Introducing

Program title

Attention grabbing one-liner explaining the problem your program solves.

Short summary text with a little more detail. If you end with a question it will encourage the viewer to continue reading to find the answer.

Human Design 5
Human Design tesimonial2
Success story

“A powerful sentence from the testimonial below you can pull out to grab attention.”

The full testimonial text. Keep these short. If your client/customer has written war and peace, edit down to the most powerful elements such as quality of the product/program, support provided, aha moments, and results achieved. Combined, these points show the value your program provides.

Heb je een vraag?

Ik vind het leuk om van je te horen. Op de pagina contact vind je mijn gegeven.

Question not answered?

Join the waitlist

And get notified when the program opens

If this is a prelaunch page or your program closes periodically, give potential customers a way to get notified as soon as they can purchase your program. Toggle visibility of this section to ‘off’ when your program is open.

Designed by Brand & Build