Human Design Chart

Maak Hieronder Gratis Jouw Human
Design Chart Aan

en ontdek jouw unieke blauwdruk

Hiervoor zijn je geboortedatum, geboorteplaats en zo exact mogelijke geboortetijd nodig.

Zie ook ‘Meest Gestelde Vragen’ onderaan deze pagina, staat jouw vraag er niet tussen? Stel je vraag gerust via de chat

Scroll naar beneden om je gegevens in te vullen, vink het vakje aan en klik op ‘Chart Downloaden’ om direct jouw Human Design chart aan te maken. Je kunt ook je chart downloaden. 


Met het downloaden van je Human Design Chart geef je toestemming om op mijn e-maillijst te komen.
Ik stuur je dan relevante Human Design, Marketing & Mindset informatie.
Ik zal je nooit spammen of je gegevens aan anderen doorgeven.

Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven, no hard feelings 😉

Vragen?

Meest Gestelde Human Design Vragen

Vragen Over Chart Maken/Berekenen

01

Wat als ik mijn geboortetijd niet (precies) weet?


Het is belangrijk voor de correctheid van jouw unieke Human Design chart om de juiste geboortegegevens (geboortedag, -maand, -jaar, -plaats en -tijdstip) te hebben. Je kunt je geboortegegevens opvragen bij de gemeente waarin je geboren bent of kijk eens in het trouwboekje van je ouders, je geboortekaartje of tegeltje 😉. 

Weet jij niet wanneer (of waar) je geboren bent? Er zijn astrologen of mediums die dit voor je kunnen achterhalen. Helaas kan ik je (nog) niet naar iemand doorverwijzen, maar Google is je vriend…

Je kunt ook jouw chart downloaden op verschillende tijdstippen gedurende dag (bijvoorbeeld om 08.00 – 12.00 – 16.00 – 20.00 uur) en achterhaal of je chart wijzigt. 

02

Mijn geboorteplaats staat er niet tussen, wat nu?


Wacht na het invullen van je geboorteplaats op een dropdown menu, je kunt daar jouw geboorteplaats selecteren. Staat jouw geboorteplaats er niet tussen? Waarschijnlijk is het dan een kleinere plaats. Zoek dan een omliggende grotere plaats op (dit heeft geen effect op de uitkomst van jouw chart). 

03

Kan ik ook een Human Design relatie chart maken / downloaden?


Wil je een Human Design Relatie chart maken? Ga naar de pagina Human Design Relatie Chart en vul hier eerst je eigen gegevens in, download je chart en klik daarna bovenin op de button ‘maak een relatie chart’ en vul dan de gegevens van je relatie in. 

04

Ik heb mijn chart. En nu?


Bovenaan jouw chart kun je met de button jouw Human Design chart downloaden en opslaan. Wil je meer weten? Een absolute aanrader is jouw unieke en persoonlijke Human Design Persoonlijke Blueprint Boek. Heb je al kennis van de basisgegevens dan is jouw persoonlijke Human Design Profiel Rapport of Kanalen en Poorten Guide een idee.

05

Ik praat je erdoor heen!


Boek een 30 minuten Human Design call. Tijdens deze call neem ik je meer door je Human Design Chart en vertel ik je de basics voor slechts € 55 (excl. BTW)


Overige Vragen

Nee, jouw Human Design Chart wordt berekend op basis van jouw geboortetijd en -plaats en ca. 88 dagen daarvoor. Jouw Human Design chart blijft daardoor altijd hetzelfde en wijzigt nooit.

Dit kan een aantal redenen hebben en dit heb ik beschreven in dit blogbericht.

Jouw vraag niet beantwoord?