Human Design Chart

Maak Hier Gratis Jouw Human
Design Chart!

Ontdek hoe jij je eigen Human Design Chart kunt maken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn je geboortedatum, geboorteplaats en zo exact mogelijke geboortetijd.

Hoe werkt het?

  • Scroll naar beneden en vul je gegevens in
  • Vink het vakje aan
  • Klik op ‘Chart Downloaden’ om direct jouw persoonlijke Human Design Chart te ontvangen.

Belangrijk

Met het downloaden van je Human Design Chart geef je toestemming om op mijn e-maillijst te komen. Geen zorgen, ik stuur je
alleen relevante informatie over Human Design, Marketing & Mindset. Ik zal je nooit spammen of je gegevens aan
anderen doorgeven. En als je je ooit wilt uitschrijven, kan dat natuurlijk altijd. No hard feelings 😉

Vragen?

Meest Gestelde Vragen

Vragen over Human Design chart maken/berekenen

De exacte geboortetijd is cruciaal omdat het de positie van de planeten en sterren op het moment van je geboorte bepaalt, wat een grote invloed heeft op je Human Design Chart.

Wacht na het invullen van je geboorteplaats op een dropdown menu, je kunt daar jouw geboorteplaats selecteren. Staat jouw geboorteplaats er niet tussen? Waarschijnlijk is het dan een kleinere plaats. Zoek dan een omliggende grotere plaats op (dit heeft geen effect op de uitkomst van jouw chart). 

Het is belangrijk voor de correctheid van jouw unieke Human Design chart om de juiste geboortegegevens (geboortedag, -maand, -jaar, -plaats en -tijdstip) te hebben. Je kunt je geboortegegevens opvragen bij de gemeente waarin je geboren bent of kijken in het trouwboekje van je ouders, je geboortekaartje of tegeltje 😉. 

Weet jij niet wanneer (of waar) je geboren bent? Er zijn astrologen of mediums die dit voor je kunnen achterhalen. Helaas kan ik je (nog) niet naar iemand doorverwijzen, maar Google is je vriend…

Je kunt ook jouw chart downloaden op verschillende tijdstippen gedurende dag (bijvoorbeeld om 08.00 – 12.00 – 16.00 – 20.00 uur) en kijken of je chart wijzigt.

Bovenaan jouw chart kun je met de button jouw Human Design chart downloaden en opslaan. Wil je meer weten? Een absolute aanrader is jouw unieke en persoonlijke Human Design Persoonlijke Blueprint Boek, , waarin alles over jouw energietype, strategie, autoriteit, profiel, gedefinieerde en ongedefinieerde centra, kanalen en definitie is verwerkt.

Wil je dieper ingaan op specifieke onderdelen van je chart? Overweeg dan het Human Design Profiel Rapport voor een zeer uitgebreide omschrijving van je profiel (de cijfers in je chart), daarnaast geeft de Kanalen en Poorten Guide een verdieping en nuance aan jouw energiecentra en onthult het specifieke thema’s, talenten en eigenschappen die jou maken tot wie je bent en hoe je kunt ‘shinen'.

Je kunt inzicht krijgen in je sterke punten, gifts, talenten, uitdagingen, hoe je beslissingen neemt, je levensdoel en hoe je het beste kunt omgaan met de mensen om je heen. Het kan je helpen om meer in lijn te leven met je ware zelf.

Nee, je Human Design Chart verandert niet. Het is gebaseerd op je geboortedatum, -plaats en -tijd en ca. 88 dagen daarvoor, die vaste gegevens zijn. Jouw Human Design chart blijft daardoor altijd hetzelfde en wijzigt nooit.

Wil je een Human Design Relatie chart maken? Ga naar de pagina Human Design Relatie Chart en vul hier eerst je eigen gegevens in, download je chart en klik daarna bovenin op de button ‘maak een relatie chart' en vul dan de gegevens van je relatie in. 

Dit kan een aantal redenen hebben en dit heb ik beschreven in dit blogbericht.

Jouw vraag niet beantwoord?