Aanbieding!

Human Design Kanalen en Poorten Guide | Hardcover & Ebook

(3 klantbeoordelingen)

 77,00 130,00

Ontdek Jouw Unieke Energie – De Ultieme Human Design Kanalen & Poorten Guide:

Dé Human Design Kanalen en Poorten Guide is een uniek, persoonlijk en uitgebreid verslag van jouw gedefinieerde kanalen en poorten. Je leert ongelooflijk veel over jezelf en het geeft je inzicht in jouw unieke eigenschappen, talenten, kwaliteiten en mogelijke valkuilen.

🔍 Wat Ontdek Je: Jouw Human Design poorten geven verdieping, nuance aan jouw energiecentra en onthullen specifieke thema’s, talenten en eigenschappen die jou maken tot wie je bent. Ontdek de nuances van jouw energie en begrijp hoe je in je kracht kunt staan en ‘shinen’.

In- en Uit Je Kracht: Jouw energie heeft een hoge en lage expressie. Jouw Human Design guide ontrafelt beide kanten, zodat je begrijpt hoe je kunt schitteren, zelfs op dagen dat het even ‘bleh’ voelt.

💡 Diepgaand Inzicht: Deze gids is jouw handleiding met praktische en persoonlijke inzichten om jouw unieke energie in actie te zien.

🚀 Wat Maakt Het Uniek: ✨ Begrijpbaar: Geen cryptische taal, alles wordt in begrijpelijk Nederlands uitgelegd. ✨ Diepgaand: Ontdek de diepere lagen van jouw energie voor een beter begrip van jezelf (voor meer zelfliefde, (zelf)vertrouwen en compassie ✨ Uitvoerbaar: Concrete stappen om jouw unieke energie in de praktijk te brengen.

Waarom Uniek? 🤔 Deze guide is gemaakt om JOU te verbinden met JOUW unieke energie op een duidelijke, leesbare en praktische manier.

De levertermijn is (eind) augustus. (Ik doe mijn best om deze zo snel mogelijk te leveren) Maak hieronder jouw keuze en ontdek hoeveel Human Design Kanalen & Poorten Guides nog beschikbaar zijn voor deze periode. 

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Apple Pay
Artikelnummer: N/B Categorie:

Jouw stap-voor-stap Human Design Plan:

Jouw succesformule bestaat uit 10 basisingrediënten.

Dé drie basis ingrediënten zijn jouw Human Design energietype, strategie en autoriteit (dit is echt de fundamentele basis en zorgt voor de grootste transformatie).
Jouw profiel, gedefinieerde en ongedefinieerde centra vormen daarna belangrijke elementen. Een centrum is verantwoordelijk voor het verwerken en genereren van specifieke energie. Elk centrum heeft zijn eigen specifieke thema (dit geeft je heel veel inzichten in je talenten & super powers maar ook je valkuilen).

🔍 Wat Ga Je Ontdekken in jouw persoonlijke Human Design Kanalen en Poorten Guide:

Energie in Actie: Jouw Human Design poorten geven verdieping, nuance aan jouw energiecentra. Iedere kanaal en poort brengt een bepaalde energie en daarmee eigenschap met zich mee. Ze geven je inzicht in jouw unieke kwaliteiten en valkuilen. Jouw kanalen & poorten geven je heel veel informatie over de energie die constant in jou aanwezig is en waar je op kunt vertrouwen. Zij representeren net als de Human Design centra een specifiek thema; een specifiek talent, eigenschap of kwaliteit.

⚡ In- en Uit je Kracht: Jouw energie heeft een hoge expressie (In je Kracht) en een lage expressie (Uit je Kracht). In jouw gepersonaliseerde Human Design Kanalen en Poorten Guide ontrafelen we beide kanten, zodat je niet alleen begrijpt wie je bent als je straalt, maar ook hoe je weer kunt ‘shinen' als je je even wat minder voelt.

💡 Verdieping in Jouw Energie: Jouw Human Design poorten geven diepgang en nuance aan jouw energiecentra. Ze onthullen specifieke thema's, talenten, en eigenschappen die jou maken tot wie je bent. Of het nu gaat om een specifiek talent, een unieke eigenschap, of een kwaliteit waar je op kunt vertrouwen, jouw poorten & kanalen zijn als een persoonlijke handleiding voor jouw innerlijke energie.

🚀 Wat Maakt Deze Human Design Kanalen en Poorten Guide Uniek:

Uitzonderlijk Begrijpbaar: Geen cryptische taal, moeilijke woorden of ingewikkelde terminologie. Alles wordt (in het Nederlands!) uitgelegd op een manier die jij helemaal snapt, zodat jij echt de unieke energie van jouw Human Design kunt begrijpen

Diepgaand Inzicht: Deze gids is als een reis naar binnen. We graven diep, want oppervlakkigheid is niet mijn ding. Jouw kanalen en poorten worden tot op de bodem verkend. Leer niet alleen over jouw energie, maar je begrijpt ook de elementen die jou maken tot wie je bent (en snapt wat dat betekent voor jou).

Praktisch, Persoonlijk en Uitvoerend: Dit is zweverige taal en ook geen droge verzameling van feiten. Het is een handboek voor actie, met concrete stappen om jouw unieke energie in de praktijk te brengen.

Bonus:  #1. Ontvang bij ieder kanaal een uitwerking van jouw Superpower + journal/reflectievraag!

Bonus:  #2. Ontvang het e-book Sterrenwijsheid – ontdek de planeten en hun invloed op jouw Human Design bij levering van jouw Persoonlijke Human Design Kanalen & Poorten Guide!

Waarom is dit anders? 🤔 Omdat deze guide is gemaakt met één doel voor ogen: JOU verbinden met JOUW unieke energie op de meest begrijpbare, leesbare en uitvoerbare manier.

 

Klik hier om gratis jouw Human Design Chart (Nederlands) te downloaden

 

Dit is wat klanten mij zoals schrijven over
de Human Design Kanalen & Poorten Guide:

 

Review Human Design Kanalen en Poorten Guide

Testimonial Human Design Persoonlijk Blueprint Boek

Liesbeth Review Human Design Kanalen en Poorten Guide

Boekformat:

Digitaal (PDF), Hardcover Boek, Hardcover Boek + Digitaal (PDF)

3 beoordelingen voor Human Design Kanalen en Poorten Guide | Hardcover & Ebook

 1. Anouk Kuiper

  Hoi Ria, Ik geniet zo onwijs veel van mijn boeken (en wat zijn ze mooi en uitgebreid!!). Ik heb zo veel aha en ohhhh momenten gehad de afgelopen week!
  Wat een feest is het om mijn boeken te lezen. WOW, dat riep ik regelmatig bij het lezen. k heb jaren terug bij jou al een presentatie gevolgd waar we een stukje behandeld en wist ik dat een Manfesting Generator ben en dat ik vooral moet reageren op.

  Maar nu las ik dat heel veel dingen gewoon mogen! Wow zat ik steeds. Ik mag gewoon dingen opstarten, maar er ook gewoon mee stoppen. En het is oké om onafhankelijk te zijn en het heel fijn te vinden om alleen te zijn. Ik heb in deze korte tijd nog niet alles doorgevoerd maar het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. En juist van die vrijheid hou ik heel erg. De bewustwording is er nu.

  Super fijn om dit allemaal te lezen en te herkennen wie ik ben. Ik ga mijn boeken zeker heel veel opnieuw lezen. En dit natuurlijk toevoegen in mijn leven!

  Dit is voor iedereen een aanrader. Ik weet wie je bent en dat voelt goed (en je doet het goed). Het is zo fijn om te begrijpen hoe je in elkaar zit. Waarom je de dingen doet die je doet.

  Ongelooflijk veel dank!

 2. Miranda

  Ik heb net de kanalen en poorten guide in ringband mogen ontvangen. Ziet er supercool uit! Dankjewel! Wat een geweldig mooi document, ik kan niet wachten om samen met jou hier vanuit te gaan werken.

  Ik heb er super veel zin in. Liefs, Miranda

 3. Hanneke Wessel

  Dankjewel voor mijn mooie poorten en kanalenboek. Er gaan weer zoveel dingen stromen. Het is megatreffend. En voor mij een fijne bevestiging dat ik dus best lekker close bij mijn oorspronkelijke profiel leef.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…