Human Design Blueprint Boek (Persoonlijk)

(10 klantbeoordelingen)

 111,00 170,00

Jouw Persoonlijke Human Design Blueprint Boek

In 5 stappen naar de beste
versie van jezelf

Ben jij nieuwsgierig naar jouw persoonlijke blauwdruk/handleiding/routekaart?
Vraag je wel eens af waar te beginnen?
Ontdek in jouw persoonlijke Human Design Blueprint de stappen naar zelfliefde, vertrouwen, compassie, daadkracht zodat je steeds meer gaat leven zoals JIJ bedraad bent en de mensen, kansen, mogelijkheden aantrekt die passen bij wie JIJ werkelijk bent (spoiler: uniek ✨)!

Dit is een gepersonaliseerd, praktisch en uitgebreid boek van gemiddeld 120+ pagina’s waarin je onder andere unieke inzichten in wie jij bent, ontvangt.
Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Er is maar één weg en dat is jouw weg.
Dit is een onmisbare tool om jezelf beter te leren kennen (begrijpen) en is dé basiskennis die jij nodig hebt voor het ontcijferen van jouw unieke succesformule.

Jouw Human Design Blueprint Boek wordt individueel en persoonlijk door mij samengesteld (dus geen geautomatiseerd systeem) zodat ik al mijn kennis, liefde en energie in jouw unieke handleiding toevoeg en dat heeft even wat tijd nodig ;).

De levertermijn is augustus 2024.  Maak hieronder jouw keuze en ontdek hoeveel Human Design Blueprint Boeken nog beschikbaar zijn voor deze periode. 

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Apple Pay
Artikelnummer: N/B Categorie:

Jouw gepersonaliseerde en unieke Human Design Blueprint boek:

is een praktisch boek van gemiddeld 120+ pagina's (afhankelijk van jouw Human Design) met begrijpelijke uitleg over jouw Human Design Chart.
Alles gebundeld en georganiseerd in jouw unieke boek, je hoeft niet meer alle informatie op toe zoeken of aan elkaar te knopen 😉.

Er is maar één ding wat centraal staat in je leven en belangrijk is: JIJ (cq. jouw energie). Maak je niet meer klein, verstop je niet langer, doe je niet meer anders voor en ik beloof je dat als jij jouw ‘bedrading' volgt je meer focus, motivatie, geluk, zelfliefde, vertrouwen, compassie en succes krijgt.

Dit ontvang je in jouw persoonlijke Human Design Blueprint Boek:

 • Ontdek wat jouw unieke energietype is (hoe jouw energie werkt & hoe je geboren bent om te ‘shinen')
 • Jouw strategie (zo creëer jij nog meer kansen, flow, rust en mogelijkheden)
 • Begrijpen hoe jij impact maakt op anderen
 • Leren hoe jij de beste beslissingen maakt van rust en vertrouwen (en wat je hier te doen hebt)
 • Jouw krachtthema's ontdekken waarmee jij impact maakt op anderen en op welke thema's jij wijsheid mag opdoen
  Bonus: Je ontvangt eveneens hierbij affirmatie + een overzicht van mogelijke conditioneringen, uitdagingen, obstakels of knelpunten!
 • Weten wanneer je in je kracht bent en wanneer niet
 • Inzicht krijgen in jouw sterke punten, gifts, talenten en mogelijke uitdagingen & valkuilen
 • Hoe jouw energie door je chart stroomt & hoe je informatie het beste verwerkt
 • Duidelijke overzicht en uitleg over jouw gedefinieerde kanalen (wat zijn jouw sterke punten & valkuilen?)
  Bonus: Ontvang bij ieder kanaal een uitwerking van jouw Superpower + journal/reflectievraag!
 • Affirmaties en reflectievragen zodat je direct met jouw design aan de slag kunt gaan
 • Alle informatie over jezelf in één overzichtelijk document (persoonlijker dan dit gaat het niet worden 😉 )

Dit is jouw eigen boek, jouw handleiding zodat je ontdekt wie je bent, wat je gifts, talenten, kwaliteiten zijn en wat jou uniek maakt.

Dit is deel één uit de gepersonaliseerde boeken serie (deel twee is de ultieme Kanalen & Poorten Guide). Ben je al bekend met jouw Human Design en wil je geen human design blueprint boek ontvangen met een uitwerking van jouw energietype, autoriteit en strategie dan adviseer ik je het persoonlijke Profiel Rapport te bekijken.

Belangrijke informatie:

Jouw Human Design Blueprint wordt samengesteld op basis van jouw geboortegegevens (geboorteplaats, -datum en -tijd). Het is belangrijk voor de correctheid van jouw unieke Human Design chart om de juiste geboortegegevens te hebben. Je kunt je geboortegegevens opvragen bij de gemeente waarin je geboren bent of kijk eens in het trouwboekje van je ouders, je geboortekaartje of tegeltje 😉. Weet jij niet wanneer (of waar) je geboren bent? Er zijn astrologen of mediums die dit voor je kunnen achterhalen. Helaas kan ik je (nog) niet naar iemand doorverwijzen, maar Google daar gerust eens op. Je kunt je chart downloaden op verschillende tijdstippen gedurende dag (bijvoorbeeld om 08.00 – 12.00 – 16.00 – 20.00 uur) en achterhaal of je chart wijzigt.

Tijdens het bestelproces kan jij je geboortegegevens opgeven. Ik stuur na de bestelling nog een bevestigingsmail waarop je altijd kunt reageren als je het (nog) niet zeker weet.

Klik hier om gratis jouw Human Design Chart (Nederlands) te berekenen

 

Dit is wat anderen over de Persoonlijke Human Design Blueprint zeggen:

Klik hier voor overige reviews 

Review Persoonlijke Human Design Blueprint

 

Sarah review Persoonlijke Human Design Blueprint

Testimonial Human Design Persoonlijk Blueprint Boek

Boekformat:

Digitaal (PDF), Hardcover Boek, Hardcover Boek + Digitaal (PDF)

10 beoordelingen voor Human Design Blueprint Boek (Persoonlijk)

 1. Anouk Kuiper

  Hoi Ria, Ik geniet zo onwijs veel van mijn boeken (en wat zijn ze mooi en uitgebreid!!). Ik heb zo veel aha en ohhhh momenten gehad de afgelopen week!
  Wat een feest is het om mijn boeken te lezen. WOW, dat riep ik regelmatig bij het lezen. k heb jaren terug bij jou al een presentatie gevolgd waar we een stukje behandeld en wist ik dat een Manfesting Generator ben en dat ik vooral moet reageren op.

  Maar nu las ik dat heel veel dingen gewoon mogen! Wow zat ik steeds. Ik mag gewoon dingen opstarten, maar er ook gewoon mee stoppen. En het is oké om onafhankelijk te zijn en het heel fijn te vinden om alleen te zijn. Ik heb in deze korte tijd nog niet alles doorgevoerd maar het geeft me een enorm gevoel van vrijheid. En juist van die vrijheid hou ik heel erg. De bewustwording is er nu.

  Super fijn om dit allemaal te lezen en te herkennen wie ik ben. Ik ga mijn boeken zeker heel veel opnieuw lezen. En dit natuurlijk toevoegen in mijn leven!

  Dit is voor iedereen een aanrader. Ik weet wie je bent en dat voelt goed (en je doet het goed). Het is zo fijn om te begrijpen hoe je in elkaar zit. Waarom je de dingen doet die je doet.

  Ongelooflijk veel dank!

 2. Johanna

  Ik wilde meer inzicht en bevestiging in mezelf en mijn onderneming. Na ontvangst van jouw Human Design boek stroomt alles weer, ik vind het ongelooflijk inspirerend dat ik zoveel inzichten en bevestiging heb ontvangen. Ria ik ken jou al van jaren geleden en het voelde direct goed om dit bij jou te kopen. Dankjewel Ria dat je deze weg bent ingeslagen, ik zelf heb het laatste zetje terug van plezier in het leven en mijn onderneming dankzij jou en de enorme waardevolle en treffende inzichten die ik uit het boek heb mogen ontvangen. Liefs, Johanna

 3. Nellie

  Wow wat ben jij een enthousiaste vrouw met ontzettend veel informatie. Je legt alles heel duidelijk uit, ik word er enorm blij van 😉 !

  Ik zit altijd vol onzekerheden en was enorm geïnteresseerd hoe ik lekkerder/positiever in het leven kan staan. Ik heb soms het gevoel dat ik anderen op de een of andere manier afstoot. Ik twijfelde voor de aankoop omdat ik bang was dat het een zweverig verhaal ging worden maar niets is minder waar.

  Ik ben er zo ongelooflijk blij met mijn twee boeken (ook het enthousiasme waarmee je kennis deelt), ik moet het allemaal nog even laten bezinken en rustig overlezen.

  Super super bedankt Ria, heel waardevol en ongelooflijk blij mee!! Liefs, Nellie

 4. Nikki

  Ik heb het boek besteld voor meer inzicht over mezelf en hoe ik dit het beste kan gebruiken in mijn dagelijks leven + werk. Ik wilde graag weten hoe ik mijn kwaliteiten het beste in kan zetten.

  Ik had nl. heel erg de behoefte aan bevestiging en inzicht. Ik ben het nog niet helemaal aan het interfereren, maar acceptatie is mijn grootste inzicht op het moment en wat fijn om te weten dat ik altijd experimenteer en dit ook gewoon mag doen in plaats van de maatschappij te volgen.

  Ik zag het gepersonaliseerde boek van Larissa en dacht dit is echt uniek! Hoe jij de boeken opmaakt is prachtig en super uniek, je voelt jouw energie en zó waardevol ik kan het iedereen aanraden!

  Liefs, Nikki

 5. Lisenka

  Het boek is binnen en wow wat ziet dat er prachtig uit zeg! Ik ben er lekker in aan het lezen en heb veel herkenning. Dank voor het maken!

 6. Kim

  Lieve Ria,

  Heel erg bedankt voor het mooie boek!

  Ik heb hem in 1 keer uitgelezen…kon niet stoppen. Maar ga hem uiteraard nogmaals doornemen…. rustig doornemen 🙂

  Grootste aha moment is…dat ik niet continue toegang heb tot mijn levensenergie…iets waar ik altijd mee heb geworsteld…dus nu valt dat op zijn plek

  Nogmaals dank!!

  Liefs Kim

 7. Angele

  Wow, wat een geweldige inzichten en handvatten! Ik ben super blij met het boek over Human Design van Ria. Het geeft me vertrouwen in mijn pad en hoe ik beslissingen mag nemen. Ik dacht altijd dat ik moest kiezen, me focussen en niet te veel tegelijkertijd doen… Maar nu weet ik dat ik gewoon lekker alles kan doen. Dank je wel Ria, het heeft me enorm veel gebracht.

 8. Larissa Kaashoek

  Ik ben zelf meerdere malen in de val gelopen dat ik dacht: “misschien moet ik het ook zo of zo doen”, omdat ik andere ondernemers er succesvol mee zag zijn. Wat me uiteindelijk zo ver van mezelf verwijderd heeft. En nog steeds kan ik in die val lopen. Dat ik denk dat ik meer strategisch moet zijn, of meer zoals een ander moet zijn, of dingen anders moet doen dan hoe het eigenlijk makkelijk stroomt bij mij omdat een ander “succesvoller” is. En precies op het juiste moment, toen ik weer in die val dreigde te lopen, kwam de Human Design Blueprint van mama. De manier waarop alles over mij in een boek staat is zo bijzonder en kloppend. Ik krijg iedere keer een onwijs brede glimlach met rollende ogen, zo van: ohhhh ja, duh.. en dan begin ik te lachen en kan ik me weer rustig achterover laten leunen in mijn eigen energie, waardoor alles weer op me af komt op een moeiteloze manier. Iedere keer wanneer ik de weg even kwijt ben, kan ik het boek openslaan en op iedere bladzijde mezelf weer terug vinden.

 9. Lisette-Anne

  Wat is Ria toch een fijn mens! Duidelijk, praktisch, direct, ze zegt waar het op staat en geeft tips die meteen toepasbaar zijn en het verschil maken. Heel blij met mijn Human Design for Business boek (niet de mini maar het complete 130 pagina’s tellende boek), een absolute aanrader voor een ieder die een stapje verder wil gaan in zijn/haar ondernemening én daarbij compleet zich/haarzelf wil zijn. Wanneer je weet hoe je bent en wat specifiek voor jou werkt, wordt marketing een feestje in plaats van iets wat gedaan “moet” worden. Ik kan Ria van harte aanbevelen! http://www.lisetteanne.com

 10. Carla

  Super interessant om te lezen! Ik ga er verder nog mee aan de slag, wil mij er verder in verdiepen en wellicht ook een profiel van mijn kinderen laten maken! Dankjewel Ria.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *