Human Design Profiel Rapport

(5 klantbeoordelingen)

 37,00

Ontdek met jouw gepersonaliseerde Human Design Profiel jouw unieke gave, talenten en sterke punten.

Wil jij het beste uit jezelf halen en jouw unieke gave, talenten en sterke punten ontdekken? Wil je een persoonlijke handleiding voor succes en groei, speciaal op maat gemaakt voor jou? Dan is jouw Human Design Profiel Gids precies wat je nodig hebt!

Jouw energietype, strategie & autoriteit zijn dé 3 belangrijkste bouwstenen die jouw succesformule definiëren. Maar er is meer! Het vierde belangrijke element van jouw unieke succesformule is jouw persoonlijke profiel.

Dit is jouw unieke samenstelling van eigenschappen, gifts, kwaliteiten en talenten die jou definiëren. Dit is jouw sleutel tot het begrijpen van wie je bent, welke rollen je vervult, welke geweldige talenten en unieke kwaliteiten je hebt en hoe je deze kunt inzetten om anderen te dienen en impact te maken. Jouw profiel onthult de veelzijdigheid van wie je in de kern bent én hoe anderen jou zien. Het laat je ook zien hoe je deze eigenschappen en talenten kunt inzetten om anderen te helpen en succes te behalen. Je zult inzicht krijgen in jouw communicatiestijl, verbeterde samenwerkingen opbouwen en betere relaties creëren.

Wat kun je verwachten van jouw Human Design Profiel Rapport?

Een digitaal persoonlijk en praktisch verslag. In de Human Design Profiel Rapport van ongeveer 25-30 pagina’s leer je ongelooflijk veel over jezelf. Je ontvangt een overzicht (en inzicht) in wie jij bent, welke rollen je vervult, welke geweldige talenten en unieke kwaliteiten je hebt en hoe je deze kunt inzetten om anderen te dienen en impact te maken. Jouw profiel onthult de veelzijdigheid van wie je in de kern bent én hoe anderen jou zien. Het laat je ook zien hoe je deze eigenschappen en talenten kunt inzetten om anderen te helpen en succes te behalen. Je zult inzicht krijgen in jouw communicatiestijl, verbeterde samenwerkingen opbouwen en betere relaties creëren.

Jouw Human Design Profiel Rapport wordt individueel en persoonlijk door mij samengesteld, dat heeft even wat tijd nodig 😉.
Doordat dit een gepersonaliseerd product is, is het niet mogelijk het product na bestelling kosteloos te annuleren.

GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN
 • Visa Card
 • MasterCard
 • Apple Pay

 

Klik hier om gratis jouw Human Design Chart (Nederlands) te downloaden

 

Dit is wat klanten mij zoals schrijven over
het Human Design Profielrapport:

Review Human Design Profiel Rapport

Review Human Design Profiel Rapport

Review Human Design Profiel Rapport

Testimonial Human Design Profiel Rapport

 

Boekformat:

Digitaal (PDF)

5 beoordelingen voor Human Design Profiel Rapport

 1. Marjo

  Ik (65 jaar) had hier graag veel eerder kennis mee gemaakt. Ik heb na elke ochtend in de bootcamp meer energie dan ‘normaal’. Mijn open centra worden door jouw enthousiasme heerlijk gevuld. Bezig zijn met Human Design helpt mij op dit moment meer dan therapielessen over somberheid en stress. Dank voor het uitgewerkte profiel. Maakt veel duidelijk.

 2. karen Bakker, Olish

  Zoveel dingen vielen op zijn plaats. Heel veel bevestigingen gekregen, waardoor ik nog veel zekerder door het leven ga in het vervolg.

 3. Mast

  Ik (65 jaar) had hier graag veel eerder kennis mee gemaakt. Ik heb na elke ochtend in de bootcamp meer energie dan ‘normaal’. Mijn open centra worden door jou enthousiasme heerlijk gevuld. Bezig zijn met Human Design helpt mij op dit moment meer dan therapielessen over somberheid en stress. Dank voor het profielrapport. Maakt veel duidelijk.

 4. Carla

  Super interessant om te lezen! Ik ga er verder nog mee aan de slag, wil mij er verder in verdiepen en wellicht ook een profiel van mijn kinderen laten maken! Dankjewel Ria.

 5. Lisette de Haas

  Het is heel interessant om je design te lezen. Ik herken wel een heleboel dingen. Moet het verder nog uitpluizen maar in ieder geval tevreden over wat ik nu aan informatie heb.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…